Skip to Content

R.A.I. Magyarország

A Reiki Association International-t (R.A.I.) 1990-ben Németországban alapították az alternatív gyógyászat jelentős személyiségei és ismerői, gyakorlott gyógyítók, F. E. Eckard Strohm vezetésével.

Ennek az immáron számos országban jelenlévő szervezetnek célkitűzése, hogy az energetikai gyógyító módszerek oktatásával az embereken segítsen. E cél megvalósulhat egyrészt azáltal, hogy az emberek megtanulnak segíteni saját magukon, tudatosan kézben tartani egészségüket, másrészt az olyan "hivatásos" gyógyítók, mint az orvosok, természetgyógyászok, masszőrök és ápolók, ezen energetikai módszerek alkalmazásával kiegészíthetik a hagyományos terápiákat. E technikák hatékony segítséget nyújthatnak a nagy kockázattal járó kémiai, gyógyszeres kezeléseknél és sebészi beavatkozásoknál, valamint a hagyományos orvosi kezelésektől függetlenül is - támogató, egészség megőrző jelleggel, valamint a gyorsabb gyógyulás érdekében - alkalmazhatók.

Az alapos, színvonalas képzés kialakítására irányuló törekvésünket immáron nem csak az "ezotériával" foglalkozók becsülik nagyra (például csak Magyarországon több mint 40.000 R.A.I. tagot és 600 R.A.I. Reiki tanárt jegyzünk), hanem a "szakközönség" is, hiszen a R.A.I. az átlagosnál jóval több orvost számlál a tagjai között.

A R.A.I. munkájának magját az energetikai gyógymódok, a Reiki, az Aktív Szellem-gyógyászat és az AROLO TIFAR alkotják. A R.A.I. ezen kívül másfajta tanfolyamokat is kínál - esetenként más szervezetekkel együttműködve. A "normál alkalmazóknak" nagyfokú biztonságot ad az a tény, hogy a "profik" is a R.A.I. módszerekkel dolgoznak. Háziasszonyoknál és anyáknál (akik a gyerekeikről és családjaikról akarnak a lehető legjobban gondoskodni) a felmerülő feladatok és problémák nyilvánvalóan teljesen mások, mint például egy természetgyógyásznál. Ám a Reiki, az AROLO TIFAR és az Aktív Szellemgyógyászat éppen a hétköznapokban járul hozzá nagymértékben ahhoz, hogy a - betegségek gyorsabb gyógyulása mellett - sok probléma megelőzhető, illetve rövid időn belül megszüntethető legyen, még mielőtt elhatalmasodna.

A Reiki, az AROLO TIFAR és az Aktív Szellemgyógyász at minden élőlénynél és minden élethelyzetben sikerrel alkalmazható, áldásosan hozzájárulnak mindannyiunk jólétéhez.

A R.A.I. Magyarország elérhetőségei:

Fénykiadó kft.
Csipke u. 9.
Tahitótfalu, 2022
Hungary

Telefon: +36 26/385-578
Fax: +36 26/585-026

http://www.rai.hu

hun@rai-reiki.compage | by Dr. Radut